در نشست هم اندیشی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی تاکید شد؛
استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در راستای مدیریت هر چه بهتر منابع و مصارف
.
معاون توسعه
مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست هم
اندیشی با مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه، بر اهمیت استفاده حداکثری از
منابع موجود و مدیریت هزینه ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت
توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، دکتر
«سید ابوالفضل هاشمی اصل» گفت: توجه به امر آموزش و تقویت آن در مجموعه بهداشت و
درمان امری ضروری است که می تواند زیرساختی مهم برای آینده و در راستای دستیابی به
اهداف مهم ارتقای امر سلامت باشد.
او از مجموعه مدیریتی دانشکده
تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواست تا با توجه به محدودیت منابع و اعتبارات، تمام تلاش خود را برای مدیریت منابع و
مصارف به کار گیرند تا بتوانیم شاهد پیشرفت و ارتقای سطح آموزش در دانشگاه
علوم پزشکی شیراز باشیم.
این نشست با تبادل نظر اعضا
پیرامون توانمندی ها و چالش های موجود همراه بود.
«محمدحسین خادمیان» مشاور امور مالی و بودجه معاونت توسعه
مدیریت و منابع دانشگاه و مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دیگر اعضای این
نشست هم اندیشی بودند./علی حکیم زاده
پایان
خبر
نظر دهید